2022-05-31
苏妈苏妈听就听得多,今日系我第一次嚟食😆 我终于明白点解佢越开越多☺️ 椰香咖央多士 $32- 原本我唔知咖央系咩嚟,咬咗第一啖之后我好有兴趣知😳 有椰浆、蛋、砂糖同牛油🧈等材料隔水加热捞匀做成🤓 呢个真系好好味,包脆得嚟松软,又唔会觉得干,好食过奶酱多添🥹 马拉沙嗲串 (6串) $88 - 相对有啲贵,不过现加真系好少地方有得俾我咁坐底食沙嗲串烧🤓 佢啲沙嗲酱真系好好食😋 同埋下午茶时间全单有7折,所以都okay😙蜜汁烧全鸡翼2只 $48 - 呢𠮶食得到佢嘅心思,系即刻烧咁❤️ 外皮脆,入面又好热🤓鱼仔酱萝卜糕 $48 - 鱼仔酱系XO酱嘅朋友,如果萝卜糕细粒啲应该仲正😙 椰汁班兰冰 $36- 好特别好特别,一啲都唔伏,原本见佢绿色,心谂一定系大伏,但又想试下😂 完全系斑兰千层糕嘅味😍 都真系几好味美绿恐龙 $36 - 现加好多地方嘅饮品都落劲少粉,冲咗加埋冰系完全无味咁滞😅 但呢杯好足料好浓味😍 咖央多士同两杯饮品我下次一定会encore😚
咖央多士同两杯饮品我下次一定会encore😚