2024-08-10 3209 浏览
入去食嘢,只可以话服务正常,唔好期待侍应会主动斟水,不过有特别要求,例如因为隔篱枱太嘈所以想掉位或者想拎多两只碗仔,佢哋都唔会明显黑你面咁样啰。不过经理就好醒水,一见到上咗汤,就主动嗱嗱声拎两只碗过嚟,呢一点系值得一赞嘅,但系其他姐姐...就有种去酒楼食饭嘅𠮶种服务。可能我觉得个环境咁靓,再加埋个价钱,我就觉得个服务可以再好啲啲。食物嚟讲OK嘅,可能为咗配合香港人口味啦,所以冇泰式辣嘅感觉,所有食物都系偏甜。食物嘅卖相系靓嘅!不过唔知点解个软壳蟹系冻嘅,可能因为呢个系前菜,算系冷盘啩不过埋单𠮶阵,想用八达通俾,因为OpenRice写明话呢间餐厅系接受八达通付款,唔知点解个职员即刻话佢哋餐厅系冇得用八达通嘅。咁其实都几唔方便呀!至于推唔推介大家嚟食,我觉得食一次可以,再嚟就不必要。

至于推唔推介大家嚟食,我觉得食一次可以,再嚟就不必要。

2024-08-09