2009-07-29 10 浏览
<<原来唔驶等位都系有原因 >> Lee 个主提, 你地咁聪明一谂就知下文啦, 本来我都冇留意....汤 : 都叫合格, 但系得一半的Pizza :有两个, 第一个应该系一个可以叫好新潮既pizza, 肥牛pizza , 前所未有, 后无来者, 肥牛, 我地一路食一路笑, 肥牛系用黎打边炉架, 点解会做左意大利pizza.???? 第二个系好有个性的, 虾pizza, 但好明显, 虾& pizza 系分开整的, 虾有虾炸, pizza 有pizza焗, 乜咁都叫pizza 咩?食到咁上下, 有个伙记走埋黎fill水, 佢将水漏左落个pizza道,之后佢扮睇唔到, 走开左, 我地个pizza最后就成为一个好juicy的面包意粉: 有两个带子粉墨汁意粉, 全晚最好的一个, 但留意, 系"全晚最好", 唔代表系好食!!鹅肝肉松意粉, 好似我地响百佳买个d, 叮叮意粉咁样的, 干, 冇味, 未熟晒, 鹅肝就似....唔知点形容, 不过唔讲一定唔知系鹅肝虾牛扒 , 正常, 好似我地去大快活食扒质素咁,但lee道收我1xx,
<<原来唔驶等位都系有原因

汤 : 都叫合格, 但系得一半的

Pizza :有两个,
第一个应该系一个可以叫好新潮既pizza, 肥牛pizza

意粉: 有两个
2009-07-28