2023-04-16 11 浏览
本身以为TAP只系普通有酒饮的bar,老公推介先知道原来好正,一定要试下炸茜汉堡: 就连我唔钟意食芫茜嘅,都忍唔住话好食,推翻咗我对芫茜嘅睇法。牛扒超厚,仲要有流心cheese吐司鸡: 有介央牛油正。唔好睇小佢,好大份,好够饱的,炸鸡外皮香脆,肉够嫩黄金薯条: 份量好多,黄金比我地想像中多,超juicy。温馨提示一定要配酒食,如果唔系好漏架炸卡津鸡翼配腐乳酱: 鸡翼够熟,好香口重点系饮本地啤Chungking Expresso 黑啤: 呢杯好香滑,入口就比较重味,我会形容似咳药水,不过酒精上得好快,饮好细啖已经会庆1842 Island: 有少少西柚味,好易入口,留响口嘅味道好清香整体来讲,呢间餐厅好有诚意,味道服务都好好,而且好有特色

炸卡津鸡翼配腐乳酱: 鸡翼够熟,好香口

重点系饮本地啤

整体来讲,呢间餐厅好有诚意,味道服务都好好,而且好有特色
  • 炸茜汉堡
  • 吐司鸡