收工去阿叔泰买嘢, 见到同座有呢间西餐厅, 就去试吓~ 人唔多, 静静地, 可以慢慢食~佢都几多嘢拣, 我地拣咗Bold杂扒同黑醋汁羊扒拼羊西冷, 两个都拣咗薯蓉~ 我地仲加咗佢个set, 有汤, 沙律, 多士同嘢饮。 个汤都有两款俾你拣, 有粟米汤同蕃茄三文鱼头汤, 好好饮~ 好够味!! 个多士好好食, 超软细细块, 好好食~ 沙律都唔错, 酸酸地, 好开胃!!佢d嘢都嚟得几快, 但系都会等人食完一样先再上, 唔会放到成枱都系. 个羊西冷都几好食, 开头仲惊太酥, 但系又ok㖞, 唔错唔错~ 全部都好好味我地仲加钱叫咗黑牛, 正~ 呢间又坐得舒服, 唔赶, 可以悠闲咁慢慢食。 返工已经样样嘢好赶, 收工慢活吓都得卦

. 个羊西冷都几好食, 开头仲惊太酥, 但系又ok㖞,
唔错唔错~ 全部都好好味

bold杂扒+羊扒拼羊西冷