2019-04-30
是日又和同事仔到呢度午餐,上次同事仔食咗牛腩觉得好好食,所以今次又想食牛腩😝😝意想不到系里面座位几满吓,我和同事仔要搭枱~~~一开始又系上饮品,冻柠水4块柠檬其实都算几多吓,如果个杯底阔d就更理想~~~今次我又叫常餐,姜丝牛肉面,牛肉唔会韧,姜丝够晒幼,食落真的好食,个面煮到软硬适中👍🏽今次食熟的煎双蛋,食落感觉不错,最正系牛油多士够晒厚,食落真的唔停口~~~同事仔今次五香牛筋腩汤河粉,佢大赞煮得够淋,我在旁边也感到飘出来啖啖的香味~~~为食的我忍不住加个西多士,呢度的西多士原来未上枱已经切开9件,感觉几细心,方便我呢个有点笨手笨脚的人,西多食落既软熟又好食同事仔就加1蚊打包,方便当下午餐食~~~见到对面枱大叔点的糯米鸡感觉不错,我就点返个外卖,打算星期二中午留在office 食,因为我要准备重要的会议,冇时间外出呢个外卖感觉好似唔够环保,下次可以考虑自备外卖餐盒买虽然呢间店的价钱不算平,但胜在价钱与食物质素成正比,值得间中到此再食
意想不到系里面座位几满吓,我和同事仔要搭枱~~~
同事仔就加1蚊打包,方便当下午餐食~~~
呢个外卖感觉好似唔够环保,下次可以考虑自备外卖餐盒买