2018-07-06
呢间嘢初开时帮衬过三次,当时有生蚝有白酒配,烧物又有水准,感觉系平凡嘅地方食到唔贵又高质嘅食物!事隔一断时间再嚟,原来呢度已经无卖生lu, 咁试下啲烧烤啦,ok呀,同以前分别不大都好食。 题外话,开头本来想叫生,问男店员佢话好多生,跟住唔对路,因为佢话蒜蓉烧又牛油,我意会佢以为我叫烧,所以我再讲我想要系生……佢依然答大把多到食唔哂又嚟蒜蓉牛油咁唯有答睇睇先啦。转头就行落楼下问其他人,原来已无生卖一段时间再提感觉呢度好似杂咗……有啲唔多斯文嘅大叔坐楼下……明显唔系客坐枱打牙交……同以前格调有差距! 不过咁而家只卖烧烤也说得过去,烧烤亦唔差亦唔贵,尤其烧蚝,先叫两只,蒜蓉好香。所以再叫两只,今次要辣嘅,以前肯定有嘅……but又系果位男店员,佢话比辣粉我???即系而家无辣椒蒜蓉嘅烧蚝!店员一男一女,其实都好礼貌嘅,㕑房师傅都用心去烧烤
店员一男一女,其实都好礼貌嘅,㕑房师傅都用心去烧烤