270
等级3
喺香港食鸡煲,通常都好重佬味,好多人行嚟行去,饮住啤酒,大声讲大声笑,有时都唔系咁想,听讲尖沙咀开咗间鸡煲店,比较少人去,个场装修几靓,座位都好阔落,如果想同friend静静地咁食嘢倾吓计,都系唔错嘅选择。我哋今次叫咗鸡煲翅,入边有鱼翅,半只鸡,同牛肝菌,汤底系奶白色嘅,味道唔算话好浓,配返餐厅提供嘅酱料就啱啱好,不过比较可惜嘅系,餐厅嘅酱料系会收酱料费㗎。我哋另外仲叫咗美国特级肥牛、十全大补丸同油麦菜,十全大补丸系唔同嘅手打丸,入边有海胆芝士等馅料。味道唔错,不过价钱就进取咗少少,10粒丸要150蚊。不过一分钱一分货麻。整体来讲,呑pot都系一间唔错嘅鸡褒店。喺香港食鸡煲,通常都好重佬味,好多人行嚟行去,饮住啤酒,大声讲大声笑,有时都唔系咁想,听讲尖沙咀开咗间鸡煲店,比较少人去,个场装修几靓,座位都好阔落,如果想同friend静静地咁食嘢倾吓计,都系唔错嘅选择。我哋今次叫咗鸡煲翅,入边有鱼翅,半只鸡,同牛肝菌,汤底系奶白色嘅,味道唔算话好浓,配返餐厅提供嘅酱料就啱啱好,不过比较可惜嘅系,餐厅嘅酱料系会收酱料费㗎。我哋另外仲叫咗美国特级肥牛、十全大补丸同油麦菜,十全大补丸系唔同嘅手打丸
更多

呀,差啲唔记得咗,我哋仲叫咗芝士响铃,咬落会有爆浆嘅芝士,应该都系得呢度有得食,值得一试

整体来讲,呑pot都系一间唔错嘅鸡褒店。
0 浏览
2 浏览