今日食lunch唔想食饭 同左同事来食鸡翼 😂 一入到去 觉得间野好少女心 好粉红好靓呀!睇得出店主好用心设计呢!叫左 鼠尾草咸蛋黄哥 韩式蟹皇蟹籽oppa 同 港式避风塘蒜香 三只味 都系 $38/4只 全部鸡翼即叫即整 大约等左15分钟就有得食喇!个人最中意咸蛋黄味🤤🤤 真系好浓既咸蛋黄 发觉咸蛋黄真系配咩都好好食😂但系食得多都有d漏呢! 而同事就最钟意食避风塘 呢只味有少少辣 好惹味! 而对于我呢d完全唔食得辣既人来讲 就有少少辣🙈蟹皇蟹籽呢个个鸡翼灰灰地色咁 一开始有少少惊中左伏 但食落真系好重蟹味😳朋友话韩国d蟹酱系咁既色 真系唔识野😂本身想试埋黑松露味 但已经卖哂了 😭 下次要再食!

本身想试埋黑松露味 但已经卖哂了 😭 下次要再食!