2022-12-15
天气冻既时候特别想食辣野暖下身子❄️🥶好似辣辣地既麻辣/酸菜鱼咁,又惹味,越食越温暖🥹~我特别推介呢间餐厅位置喺铜锣湾旺中带静既位置,而且餐厅内环境同坐位好阔落,坐得好舒服,仲可以边食边同朋友仔暖笠笠倾下计几舒服😌冷锅酸菜鱼:味道酸道适中,辣度唔算太劲,适合轻量级钟意小辣程度既朋友👍🏻鱼同配料份量好多,2个女仔食都食唔晒,鱼肉入味又嫩滑😋底部仲有好多薯粉同芽菜,仲有莴笋片,每一样配料都吸晒酸菜鱼汁既味道🥹好正另外推介系麻辣海蜇,麻辣海蜇嘅辣汁仲辣过酸菜鱼,好惹味😍我再加埋麻辣汁落去酸菜鱼嘅薯粉度食,味道仲多左「麻」既层次🥹另外仲有好多重庆烧烤串烧,烤蒙古羊肉串羊肉酥味浓,重庆孜然粉香料好入味,好回味食重味野一定要整返杯冻饮先够爽,叫左杯特色闪灯饮品苹果酒Somersby Crush😍岩晒钟意影相打咭既你📸️