lee间野呢真系话佢差又唔系...话佢好好又唔系...你地睇下咩事啦~话说下面间野d人话可以去试下,咁今日就去左试啦~点知真系好恐怖啰,我地烧左一个半钟到,个炉侧边D油满左,之后著左火,咁我就梗系即刻熄火啦,点知D油不断烧,​大约出现了8~10cm高的火焰。之后叫左个伙计去整熄d火,点知佢走去用水淋熄去,真系我仲惊过佢。Lee个都唔算最恐怖,最恐怖系我之后亲手扭开火果个掣,一开,我望住张枱下面爆左一下火花​出黎,岩岩喷正落脚位,即时吓到无左反应,最后个炉开唔番,应该消左希望佢地安全意识高d...唔好再用水整熄d火...同埋侧边d油满左就倒左去先不过~~~佢地服务算好好,店长即刻系咁讲唔好意思,即刻转枱,仲帮我地拎番d野食去新枱到,最尾仲超左35分钟食野先叫我地走,原因系有人包左场。唔走都唔好意思,阻住人地包场开party,服务算唔错。讲完小插曲就讲番正题,间野食物味道唔错,包括烧的肉类,凉拌,饮品。我差吾多食晒间野唔同款式o既野食,比较要改善o既系:1. 凉拌杂菜咸左d2. ''熟食''款式比较少(可能夜去,食夜场)总括黎讲,只要间野d安全做好d,都值得再试,价钱88-118,算抵食,

我差吾多食晒间野唔同款式o既野食,比较要改善o既系:
1. 凉拌杂菜咸左d
2. ''熟食''款式比较少(可能夜去,食夜场)

总括黎讲,只要间野d安全做好d,都值得再试,价钱88-118,算抵食,比出面果d平好多。装修得都几靓,食过咁多间最靓,但d用具略嫌有少少油,不过间间都系咁。建议大家可以去试下,记住订位,希望大家唔好咁黑仔又著火吧- -

我都唔知小插曲扣边项分好,,,扣环境吧~本来5分,因为装修靓,而家扣2分
2011-07-31
  • 凉拌豆卜,菊花蜜,韩式鸡翼,辣味鸡翼