2023-12-11
🔝🔝🔝同呢位朋友太耐无见,☺️终于相约好一齐食啦,大家住附近,当然要去返附近地方食,食完方便返屋企,有人发起话要食龙虾,呢度就食放题任食,满足到得地需要,咁就试试啦~🔜来到旺角区既缘味小聚,原来呢间放题都有分店,成日听人讲得多,☺️今次有机会食到啦~🔜我地今晚食任食龙虾海鲜蒸气锅,有海鲜无限任食,呢个活动,系庆祝开业四年,难怪价钱方面咁平咁抵食🔜海鲜既款式可以讲话包罗万有,韩国大鲍鱼、法国精选生蚝、扎扎跳大海虾、BB鲜蛏子、爽甜贝壳类、甜猛鲜肥龙虾静系食海鲜都已经值回票价,整体来讲,海鲜比较新鲜,生猛又大只,绝对可以返转头再帮衬,另外仲有各式精致点心,食过其中三款,烧卖、虾饺、小笼包都系比较钟意食,新鲜滚热辣,点心就系要衬热食🔝🔝手拍青瓜猫耳朵🔜🔜无谂过任食都有呢种小菜,青瓜既口感好清新,呢份系手拍青瓜,系一份冻食,有时食吓都几有新鲜感➿
🔜来到旺角区既缘味小聚,原来呢间放题都有分店,成日听人讲得多,☺️今次有机会食到啦~ 🔜我地今晚食任食龙虾海鲜蒸气锅,有海鲜无限任食,呢个活动,系庆祝开业四年,难怪价钱方面咁平咁抵食
🔝🔝手拍青瓜猫耳朵