2019-09-03 313 浏览
一行5人想揾个地方坐得耐 又可以倾下计 但好多楼上cafe都唔好食 于是search到呢间好评好似贴地d  一于嚟睇下呢间会唔会令我对楼上cafe改观啦 结果系: 无 =( 都系咁失望 首先一入去佢有个闸系个门口 以为去错地方 入面环境都昏暗嘅灯光 D 凳用 面感觉好dirty 入D有皮嘅梳化先干净d 睇下个Menu先 佢嘅选择都唔系好多 openrice 订座叫一个main+一杯饮品先有79折 就咁散叫就无折 我等朋友期间叫左杯薄荷朱古力 以为唔会难饮得去边 点知...... 成杯野得个甜字 薄荷味怪怪地 个配方应该整得唔好主食方面叫左鸡扒意粉同埋明太子意粉 睇个样未食都觉得伏d意粉得微暖 鸡扒入面都热嘅 佢应该整完意粉再煎鸡扒 摊到冻哂 意粉一D味都无 明太子意粉一样都系冻嘅 卖相完全唔想食 无咩明太子味道伏中之伏! 有朋友叫左个安格斯牛汉堡包 伏到相都无影 $108 个包只系普通超市个只嘉顿包 入面块牛又唔juicy 又干  其实$100出面已经食到好多好高质嘅burger 朋友食左3分1 就无食了讲下d board game 先 都无好好管理佢地 盒盒打开都少咁d棋呀牌呀 都唔

主食方面叫左鸡扒意粉同埋明太子意粉 睇个样未食都觉得伏

讲下d board game 先 都无好好管理佢地 盒盒打开都少咁d棋呀牌呀 都唔知点玩 我地最后拎左副dixit玩就算

咁耐以嚟楼上cafe都系伏嘅 到底有无d唔伏嘅可以介绍下
用餐优惠