2024-01-27
本小姐贵为一个又贪靓、又著重仪式感嘅港女,当然要食下靓到爆灯嘅港女蛋糕:Lifetastic~唔路过都唔知,原来将军澳分店,除咗有蛋糕食,仲系一间餐厅嚟㗎😍😍.。柚子柠檬汁蟹肉牛油果沙律:一份好fresh嘅沙律,牛油果、蟹肉,全部都好新鲜,健康、开胃又美味!.。咸蛋黄鸡肉杂菌扁意粉:我系一个咸蛋黄控,所以呢个意粉,我觉得好好味~劲多蟹肉、再加埋淡淡嘅咸蛋黄味,唔会太过抢,但系又够香!.。生酮忌廉金目鲈鱼:原来呢度有生酮Menu,啱晒食紧生酮餐嘅朋友仔!鱼块煎左好香口,鱼肉够嫩滑,配埋蔬菜、薯蓉,啱啱好唔会太饱,可以留返个肚食饭后甜品!.。日本草莓西瓜蛋糕(稀有糖):西瓜蛋糕真系必食之选!今次仲拣咗少甜版嘅草莓味,甜度啱啱好!点解西瓜同蛋糕可以咁夹?点解食完之后每次都仲想嗌多一件? !🤣🤣🤣.。芒果热情果梳打:一心谂住嗌嚟打卡,点知佢酸mei mei得来又几好饮!冇拣错🥳🥳