2023-07-10
好view又好feel,可以望到维港烟花🙆🏻♀️💕黄昏🌇夜晚🌃outdoor 打卡真系好正❤️星期日至四2:30后仲有2小时free flow 可以任食🍸🥃🍷🥂🍻🍹☕️‼️呢个环境约闰蜜兄弟朋友都好适合,好chill令人好relax🥰佢哋Mocktail同cocktail都整得好出色,真系有好多蜜瓜果肉🤩💕今晚我哋食咗新出嘅tasting menu $868(位)烟熏拼盘出场就好似个月光宝盒💎打开就烟雾弥漫,超靓💕烟熏烧牛肉、烟三文鱼、帕马火腿、莎乐美肠四款都好出色,食落都有浓厚嘅烟熏味,好特别💖火焰带子好大只!纸包火炙过会有阵炙香🔥每日厨师精选餐汤系南瓜汤+松露野菌汤两碗都好好味🥺💕南瓜汤入口会更creamy🎃野菌汤啖啖都好浓菇味🤩海胆.虎虾.大蚬龙虾汁薏大利粉配料都好新鲜🥰意粉煮得好好味😳🍝同出面不太一样!特别口感🙆🏻♀️💕澳洲精选肉眼牛扒系我哋暂时出面食过整得唔错嘅扒‼️外微焦脆内juicy,完全唔会干👍🏻厨师处理得好好手工纸包鱼将鲜味全部留系入面,要饮埋个汤🤤鱼肉好鲜💖朱古力心太软配雪糕即焗嘅心太软外脆内软!朱古力味浓而不甜腻,配埋芝麻奶味嘅雪糕劲满足🥰另外点咗个小食蟹饼!超级多蟹肉‼️
今晚我哋食咗新出嘅tasting menu $868(位)
烟熏拼盘出场就好似个月光宝盒💎打开就烟雾弥漫,超靓💕
火焰带子好大只!纸包火炙过会有阵炙香🔥
每日厨师精选餐汤系南瓜汤+松露野菌汤
海胆.虎虾.大蚬龙虾汁薏大利粉
澳洲精选肉眼牛扒
系我哋暂时出面食过整得唔错嘅扒‼️ 外微焦脆内juicy,完全唔会干👍🏻 厨师处理得好好
手工纸包鱼
将鲜味全部留系入面,要饮埋个汤🤤鱼肉好鲜💖
朱古力心太软配雪糕
另外点咗个小食蟹饼!超级多蟹肉‼️💖上面仲有块脆芝士增加口感🙆🏻♀️💕推荐✅