2021-09-07 28 浏览
近排兴素食/keto menu,见2DP都开左几耐,终于都入左去试试。先尼脆饼配纯素芝士酱,脆饼布满好多不同种子,口感丰富,而芝士酱真系颠覆对芝士嘅想像,系完全冇芝士味,带少少酸,因为冇食过纯素芝士酱,比较唔到同出面食嘅有冇差异,第一下会觉得难入口,但食惯左就ok。Classic burger我地拣左keto版包,系干少少,如果有埋芝麻喺面可能会好食啲?同出面食嘅不可能汉堡差不多,冇大惊喜。原个南瓜烩饭就食得又睇得,饭满泻埋碟上,咪睇南瓜仔细细,食食下就觉得好饱肚,真系好creamy,不一啖饭再挖埋侧边好淋又好甜嘅南瓜肉食,停唔到口!见甜品好似系推介,叫左个泰奶豆腐花,泰奶就系一贯地甜,原来我系不太接受到嘅,芋圆细细粒,都系钟意大大粒有咬口啲,豆腐花唔够滑🙈 见好多人叫蜜瓜刨冰,因为唔想想冰冇试到。个人觉得店员服务麻麻,不会take 2了。

2021-09-05
  • 原个南瓜忌廉大麦饭