2023-10-24
☘︎︎ 街坊小店嘅平民价钱,咁样食法都只系每人$200左右,超级佛心价钱。☘︎︎ ☘︎︎ 换转系油尖旺呢啲旺区食,起码系1.5至2倍嘅价钱!只要喺油尖旺行一阵去大角咀就有呢个平民价钱享受😎😎😆呢啲就真系隐世小店☃️‼️‼️‼️‼️‼️可能系全香港最平嘅鸡肉串烧$9,无限任点❤️系咪傻㗎?🤣🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡☘︎︎ ☘︎︎ 我哋食咗鸡髀肉串、猪颈肉串、翠玉瓜、烧冬菇、孜然韭菜、牛油焗金菇、话梅烧菠萝、瑞士风味葱油肠、虾酱烧鱿鱼串⋯⋯☘︎︎ ☘︎︎ 串烧都会有啲烧汁、辣粉,又香又甜🤣店主特别推介招牌1️⃣牛舌2️⃣茄子,我就推介3️⃣烧冬菇 (烧完仲好多菇汁好Juicy,起码每人食一串) 4️⃣$9鸡肉😂 (又抵食又好食) 5️⃣话梅烧菠萝(酸酸甜甜好过瘾)6️⃣瑞士风味葱油肠🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡❤️见到老板娘有空闲嘅时间,仲会同啲顾客倾偈,又记得客人上次过嚟食过啲咩,系人情小店啊!店内座位有限,记住预约!❤️▼・ᴥ・▼
🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡
🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡🍢🍡
店内座位有限,记住预约!❤️
▼・ᴥ・▼