餐厅: 小林札幌拉麵
资讯:

2022-11-15 859 浏览
一场行到嚟大角咀,八九点就周围同朋友睇吓有咩食,有朋友讲过呢间系几抵食嘅拉面店,唔使排队就入咗去。店入边唔系好大大约10张枱左右,夜晚时间都几多人食,有一家大细。1. 跟套餐 南瓜薯饼炸得几脆不太油,冇好假嘅甜味,唔抗拒南瓜嘅人会觉得几好食。2. 招牌牛油拉面喺呢度食先至加咗牛油嘅拉面会令到汤底更滑,系好足料嘅拉面,一个女仔食一定够饱,配菜好足料3. 叉烧拉面餐牌嘅拉面唔系好复杂,亦都冇好特别嘅汤底拣,叉烧拉面嘅叉烧好厚仲要有好多块好正!拉面唔系soc汤嘅面底,所以即使食得慢都唔会好咸系原始好挺身嘅日本拉面。4. 跟套餐 自家制饺子咁差嘅饺子都好大只, 有少少㶶边,面头食落好脆,馅料入边嘅菜同肉都好足料,味道不会很浓,一个人食晒四只都得!

1. 跟套餐 南瓜薯饼
炸南瓜薯饼

炸得几脆不太油,冇好假嘅甜味,唔抗拒南瓜嘅人会觉得几好食。
2. 招牌牛油拉面
牛油拉面

3. 叉烧拉面

系原始好挺身嘅日本拉面。
4. 跟套餐 自家制饺子

叉烧拉面
等候时间
5 分钟 (堂食)
炸南瓜薯饼
牛油拉面