2023-09-29 116 浏览
上网见到呢间大大块落地玻璃可以望到海景劲chill 日落嘅时候仲可以见到夕阳美景 工业风装修相当时尚❣️𝐵𝐸𝐸𝐹 𝒲𝐸𝐿𝐿𝐼𝒩𝒢𝒯𝒪𝒩 𝒟𝐼𝒩𝒩𝐸𝑅 𝒮𝐸𝒯 𝐹𝒪𝑅 𝟤 $580🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒮𝒪𝒰𝒫 & 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟打烂🎃蓉嘅南瓜汤 味道十分浓郁 杰身到好似饮紧羹咁🥢𝒞𝒜𝑅𝐵𝒪𝒩𝒜𝑅𝒜 𝒫𝒜𝒮𝒯𝒜 𝒲𝐼𝒯𝐻 𝒪𝒩𝒮𝐸𝒩 𝐸𝒜𝒢 𝒜𝒩𝒟 𝒫𝒜𝒩𝒞𝐸𝒯𝒯𝒜 63°温泉蛋&意大利烟肉卡邦尼套餐个千层面卖晒 店员推荐我哋嗌呢个招牌意粉 点知真心有惊喜火腿 蘑菇 温泉蛋 面头洒满芝士粉 卖相极度吸引 用上扁意粉更加挂汁 杰挞挞嘅白汁香浓可口 非常Creamy🥢𝐵𝐸𝐸𝐹 𝒲𝐸𝐿𝐿𝐼𝒩𝒢𝒯𝒪𝒩 (𝟤 𝒫𝒪𝑅𝒯𝐼𝒪𝒩𝒮) (𝟣𝟤𝑜𝓏)威灵顿牛柳(二人份量)配薯菜酥皮焗完都仲好香脆 时间调节得啱啱好 中间keep到粉色劲靓唔似平时𠮶啲焗完个皮淋晒 淋上特制酱汁蘑菇汁充斥住成旧牛柳 牛香味浓内实外酥 非常满足🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒟𝐸𝒮𝒮𝐸𝑅𝒯 - 𝐿𝐸𝑀𝒪𝒩 𝒫𝐼𝐸 口感丰富嘅饼干碎碎夹住柠檬吉士 清新嘅🍋味相当清新 酸酸甜甜去除成餐嘅油腻感🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒟𝐸𝒮𝒮𝐸𝑅𝒯 - 𝒞

𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒮𝒪𝒰𝒫 & 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟

🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒮𝒪𝒰𝒫 & 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟
打烂🎃蓉嘅南瓜汤 味道十分浓郁 杰身到好似饮紧羹咁

𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒟𝐸𝒮𝒮𝐸𝑅𝒯

🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒟𝐸𝒮𝒮𝐸𝑅𝒯 - 𝐿𝐸𝑀𝒪𝒩 𝒫𝐼𝐸

🥢𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒟𝐸𝒮𝒮𝐸𝑅𝒯 - 𝒞𝐻𝒪𝒞𝒪𝐿𝒜𝒯𝐸 𝒫𝐼𝐸 𝒞𝐻𝒪𝒞𝒪𝐿𝒜𝒯𝐸 𝑀𝒪𝒰𝒮𝒮𝐸 𝒞𝒜𝒦𝐸
浓郁可可粉底下盖住实实在在嘅朱古力brownies 中层朱古力🍫酱入口即溶 朱古力控一定会爱上

🥢𝐻𝒰𝐿𝒦 (𝒮𝑀𝒪𝒪𝒯𝐻𝐼𝐸) 扮入门少酒の清甜沙冰 $105
青柠汁 青苹果 青瓜片🥒 薄荷叶 混埋Rum, Gin 酒味唔系好浓烈 饮落真系同平时啲沙冰差唔多 非常易入口 淡香青味够fresh 夏天饮劲舒服

🥢𝐼𝒩 𝐿𝒪𝒱𝐸 𝒲𝐼𝒯𝐻 𝒯𝒴𝒮𝒪𝒩 𝒴𝒪𝒮𝐻𝐼 澎湃激情的鲜果冲击 $105
拣呢杯系因为用Sake🍶底同佛手柑香气够特别 新鲜即切奇异果加上无花果干嘅组合 加埋清甜苹果汁有种refreshing嘅感觉 充满水果味就算酒量唔好嘅女仔都可以考虑
2023-09-21
𝒟𝒜𝐼𝐿𝒴 𝒮𝒪𝒰𝒫 & 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟