2024-10-07
星期日既晚上8点左右,见到有间新餐厅开左门口展示既相片都几吸引🤩唔谂咁多入去试下❤️舖面几大,好干净,有卡位有梳化位,舒服👍🏻👍🏻因为带住个BB去食,虽然冇用BB车但地方阔落真系好好多,BB车应该都入到❤️鸡扒葱油拌淮山面$42🔥少辣鸡扒唔算好大件,个鸡皮煎得都几脆👍🏻好食好多葱如果系生葱可能仲香口啲🤭少辣唔算系好辣,拌面份量正常👍🏻都够饱肚呢个面整齐都唔错,都明白葱油嘅话油都系正常,只系食到尾觉得比较油左少少🙇🏻♂️但overall都系唔错嘅😀😀跟餐冻柠茶加$9 ,但系劲大杯🤩👍🏻花胶瑶柱鸡汤米线$62❤️❤️❤️成个餐展示得唔错👍🏻个玻璃量杯装住晒花胶瑶柱鸡髀鸡汤几靓❤️好足料必食推荐🔥🔥🔥呢个真心好好食❗️❗️米线份量都算多😀😀花胶都见到有几旧👍🏻🤩瑶柱都多冇放晒出嚟仲有啲喺汤入边🤭🤭仲有一只小鸡腿🤤肉质少少滑唔会谐霎霎👍🏻佢个辣酱都几特别,临尾加少少落个面度试吓,几好味但都有少少辣👍🏻👍🏻可以一试呢间新开嘅餐厅真系唔错尤其系原盅炖汤米线真系几抵食仲要系好食🔥🔥绝对有下次希望大家多啲留港消费支持本地餐厅
门口展示既相片都几吸引🤩唔谂咁多入去试下❤️
舖面几大,好干净,有卡位有梳化位,舒服👍🏻👍🏻
鸡扒葱油拌淮山面$42🔥少辣
鸡扒唔算好大件,个鸡皮煎得都几脆👍🏻好食
好多葱如果系生葱可能仲香口啲🤭
少辣唔算系好辣,拌面份量正常👍🏻都够饱肚
但overall都系唔错嘅😀😀
跟餐冻柠茶加$9 ,但系劲大杯🤩👍🏻