2022-05-11 522 浏览
同朋友第一次上去食放题火锅,简单讲解:环境都狭窄灯光又些暗,冷气好似唔系好够。我地叫左个鸡煲食但汤底好淡味只鸡就唔太好味,之后加汤转打边炉,食物方面唔多选择都系普通超市会买得到,和牛方面我觉得食落只系普通牛肉,我就谂自己买嘢返屋企打边炉可能好味过佢不过好在饮品都算多款,还有两三款雪糕同泡芙,但我个人很少食甜品不知道好唔好味。好在𠮶度有两位侍应都好有礼貌,我记得我上到去系walk in,我就问侍应我无预约可以入去吗?佢就望一望入面就即时带我地入去坐,然后好清楚甘讲解畀我哋听收费,我哋选择了二百几蚊个𠮶餐,但食完后觉得唔直。全场都系侍应服务好呢到加返分,不过好似得两个侍应做都做唔切, 人手已经不够底下佢地都咁有礼貌对人直得一赞,到埋单这位女侍应有笑容好有礼貌比张单我地睇,还有笑著送我们出门口以上是个人感受

以上是个人感受