2012-07-27
无论系堂食定外卖,都好似我去乞米咁。每次帮趁亲呢间野例必有人嬲爆。外卖食物方面:次次叫外卖都迟最少半个钟,曾经有次lunch time过晒先黎到,要5分钟内“立吞”。同个送外卖既讲话点解咁迟,又俾人嗌话“你自己同舖头讲啦!”果汁:黎到系热o既,已经系小事。汤:D油成寸厚,饮完D油先饮到D汤水意粉:又话可以拣汁,结果系乜汁都无牛仔骨:谂住30蚊货仔无乜期待,点知D肉烧到㶶晒,硬到咬唔入,结果有同事成餐无得食,饿到放工。仲试过成个餐o既柯打漏左,有同事饿住等紧,打去打半个钟唔通,都算,话晒人地咁多人打去点知好不容易打通,谂住叫人地快D送个餐黎俾o个位同事啦,话口未完讲到话“你地漏左个餐呀...”竟然擒线!想投诉又唔得,回水又唔得 堂食:入去叫野,有D人食完晒另一个餐都未到,一问就被人怒吼叫“等阵啦!”,之后再追直情当你透明。食物份量唔算多,而且每次都唔一样。有时好少,有时又突然大增送。味道:好一般,偏向多油。茶餐厅水准。人善俾人欺,我真系好无奈,亦都觉得俾左咁多次机会都够晒有凸。唔想排长龙入去贡献血汗钱,结果熋爆既各位ching们,切勿帮趁!!
每次帮趁亲呢间野例必有人嬲爆。
果汁:黎到系热o既,已经系小事。
汤:D油成寸厚,饮完D油先饮到D汤水
意粉:又话可以拣汁,结果系乜汁都无
想投诉又唔得,回水又唔得
堂食:
味道:好一般,偏向多油。茶餐厅水准。