餐厅: 渝薌烤魚
资讯:

2024-08-15 97 浏览
边个话去九龙城一定要食泰菜!今次呢间老字号川菜听地胆朋友讲佢地已经翻兜食左几次!一试果然冇讲大话😍老板见我地有小朋友主动推荐我地食钳鱼,因为冇幼骨但其实食起上嚟连大骨都冇咩🤣大大啖食真系好爽!因为我地一家都钟意食辣今次浅尝一下小辣🔥 #泡椒味烤鱼结果系...冇咩料到埋单果阵老板话如果唔够辣其实可以后加!另外,惠顾烤鱼就会送一个$28配菜我地拣左 #娃娃菜 #水鱿 #金针菇配菜系连烤鱼一齐煮如果你都钟意食辣就记得拣d吸汁嘅𩠌啦因为晚餐时间大家都饿,所以叫左白饭唔系嘅话必拣薯粉!!食物全部都好新鲜鱼质嫩滑有弹性煲煲下个汤底收左水,有d辣辣地好惹味最后我地连d汁都捞埋饭食呀🤤🤤食到咁唔上下,姐姐仲走嚟帮我地剪骨老字号就系咁有人情味同细心❤️其实佢呢度仲有好多其他菜色好似串烧同小炒下次一定要再帮衬呀😋
边个话去九龙城一定要食泰菜!
今次呢间老字号川菜
听地胆朋友讲佢地已经翻兜食左几次!
一试果然冇讲大话😍

老板见我地有小朋友
主动推荐我地食钳鱼,因为冇幼骨

但其实食起上嚟连大骨都冇咩🤣
大大啖食真系好爽!

因为我地一家都钟意食辣
今次浅尝一下小辣🔥 #泡椒味烤鱼

结果系...冇咩料到
埋单果阵老板话如果唔够辣其实可以后加!

另外,惠顾烤鱼就会送一个$28配菜
我地拣左 #娃娃菜 #水鱿 #金针菇
配菜系连烤鱼一齐煮

如果你都钟意食辣就记得拣d吸汁嘅𩠌啦
因为晚餐时间大家都饿,所以叫左白饭
唔系嘅话必拣薯粉!!

食物全部都好新鲜
鱼质嫩滑有弹性
煲煲下个汤底收左水,有d辣辣地好惹味
最后我地连d汁都捞埋饭食呀🤤🤤
食到咁唔上下,姐姐仲走嚟帮我地剪骨
老字号就系咁有人情味同细心❤️

其实佢呢度仲有好多其他菜色