被服务员针对,等咗一个钟十五分钟,佢咩都未做,连最简单嘢饮,都未上??入到去我哋正常落单,由于得佢一个人,可能做得慢啲,所以我哋等咗45min ,仲谂住等多一阵,到咗一个钟多𠮶阵,仲要唔系繁忙时间,结果佢咩都未做,本来我哋第一台入去,比我迟入啲人都攞晒嘢食准备走,甚至有人已经食完第一次,叫埋第二次餐都上咗,完全唔知点解佢唔做我哋呢台?揾佢理论,直接唔理我哋,仲要问我哋系叫咗咩? ?即系佢冇单系厨房?定系故意唔做我哋台?问佢,仲要态度好差,理直气壮讲佢间店就系咁?即系点?拣客做单?错咗仲要唔认?发脾气嘅一间垃圾店?如果你系都要去呢间店,我唔知到你会俾服务员点对待啦,如果你好彩,可能佢会俾嘢食你食哩🫰满心期待咁样去呢间店,结果好失望,俾佢更好嘅店大把🫰我唔系话要一个好好嘅服务,但系连食物都冇俾我哋,系咪有啲过份?

满心期待咁样去呢间店,结果好失望,俾佢更好嘅店大把🫰

2023-06-28
  • 服务员嘅脾气