2024-09-05 896 浏览
尖沙咀原来有间chill chill茶室🤩🤩平时饮开普洱水仙呢两味 原来仲有好多茶味选择㗎!仲有好多味可以自助闻 好正啊😊上网见到醒狮茶好吸引同朋友叫咗两个🥰金箔醒狮手工泰奶茶最爱奶茶但平时饮啲泰茶甜过弟弟 呢间唔会太甜之余好易入口 点少得上面只醒狮醒神!只醒狮可以维持冰冷感同奶茶浓郁度 可以慢慢叹都唔惊淡金箔醒狮宇治抹茶泡沫鲜奶鲜奶味重 抹茶额外自己加可以控制份量 仲可以做到一层层嘅效果 打卡又点少得你呀!醒狮诗可以维持冰冷度同抹茶浓度 由头到尾都唔会觉得冲淡咗个味佢仲有个小食😍😍好精致整到系新推出咖!下午茶tea set <六道品茶风味小酌> 有六种唔同嘅小食配埋茶简直叹到漏😚拣啱茶味嘅你仲可以买茶叶返去 包装靓靓可以写节日等等嘅字 做生日礼物或者送俾朋友系个好好嘅选择 而家选择困难症太多未拣啦劲钟意stay喺度chill叹!!呢个有两个area都好啱打卡:独立中式VIP房日式雅座 有个corner静静地可以同朋友倾吓偈第一次入嚟环境同员工都咁绝配 最好嘅系饮品可以拣堂座或take away🫶🏼#香港美食指南 #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀打卡 #hkfo
尖沙咀原来有间chill chill茶室🤩🤩

上网见到醒狮茶好吸引同朋友叫咗两个🥰

金箔醒狮手工泰奶茶

金箔醒狮宇治抹茶泡沫鲜奶

佢仲有个小食😍😍好精致整到系新推出咖!

独立中式VIP房

日式雅座

有个corner静静地可以同朋友倾吓偈

#香港美食指南 #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀打卡 #hkfoodie #tst #香港推介 #饮品 #饮茶 #香港打卡 #香港茶饮 #下午茶 #teaset #happyhour #茶具 #茶杯 #茶寮 #香港 #尖沙咀 #茶 #尖沙咀餐厅 #美食