2017-07-15 299 浏览
都好耐无食过咁似英国啲bar里面既汉堡包喇,个包好厚,好足料,标榜用左澳洲草饲牛既汉堡扒超juicy,佢虽然无问,但就煎到5成熟就上喇,令佢仲保留住牛既肉味,忽然好有食紧英国Honest Burger既感觉呀,正!佢配左个肉酱,系有少少浓味既,不过又几衬个包㖞,而且唔系落得太多,所以唔会太滞。佢个餐就配薯格,而唔系薯条,真系好好味呀😄😄 另外叫左个什么菠萝冰,并没有太好饮,下次可以叫番啲普通饮品。Btw, 我见到有人食pancake,样子好吸引,而且仲听到个位食客话好味道呀,下次要试下。今次个餐对女仔黎讲真心饱,仲好大机会食唔晒添呀,同人share就岩岩好,仲可以试埋甜品。好耐无食过咁好味既汉堡包喇, 俾个tips大家,呢间餐厅午餐抵食过晚餐好多,想试既真系可以先考虑book个位,因为lunch time既食客都真系好多。 呢度既食物,份量同味道都系英国酒吧既水平,而英国既酒吧随时好味过去餐厅食

澳洲草饲肉酱牛肉汉堡配炸薯格

手摇桃香菠萝冰茶