2022-07-29 129 浏览
因为疫情关系,原来去酒吧度食野要做左个rapid test 先. 我地去到先知有依样野,既冇提早做,都冇带埋去餐厅做,正当唔知点算个阵,好彩餐厅老板比左两SET我同我朋友做~希望大家见到我篇食评个阵已经疫情好转唔洗搞咁多野啦😮‍💨餐厅本身都有提供消毒用品系枱面比客人用,几唔错我地食晚市,餐厅环境偏暗营造左睇波倾计的气氛。始终餐厅都系行酒吧路线多d, 所以menu 上其实都系酒嘅选择会比较多,但都有d 小食同主食我叫左个西班牙海鲜焗饭, 入面嘅用料都几唔错, 有几款海鲜: 虾、青口、鱿鱼个啲~个饭嘅调味合适, 我个人钟意食软少少的饭XD,所以如果佢D 饭可以再软D就好了~朋友叫左个猪肋骨。肋骨份量好多,佢直接分左一半肋骨比我食都好够,而家个酱都入味! 隔离仲有d 薯条伴碟系蕃薯条mix 薯条依个抵食!

餐厅本身都有提供消毒用品系枱面比客人用,几唔错

系蕃薯条mix 薯条
依个抵食!