2012-08-22 8 浏览
有见博洛尼亚于LCX既分店会出多拉A梦既特别食品,本人即刻要揾日去食一食至得好大个随意门呀如果呢个世界真系有呢样野你话几好呢,哈哈!!哗!去到先知要排长龙,明明平时都唔系太驶排队架,不过反正都未肚饿,等下都无妨店出面有COUNTER卖多拉A梦既副产品,豆沙包售完即止,每个成为$22,但系我听到店员告知顾客多拉A梦图案既豆沙包一早售罄,见黎要买到好野都系要早啲黎先得喇~排左大约半个钟,店员终于都安排左坐位比我,个餐牌上既样样野食都好吸引啰,可惜我人得一个,只可以食到一个餐嗌完野食之后我即刻周围望,估唔到多拉A梦既布置遍布整个店铺,真系见到都兴奋,而且周围大多数都系小朋友,你睇多拉A梦既威力几强大杯LATTE表面上既图案系冇得拣既,可能因为太多人所以冇得拣吧,不过我其实冇乜所谓,而且本来个餐系跟TIRAMISU既,但店员表示已经售罄,所以只可以拣咖啡。其实本人系唔饮咖啡既,所以都只系饭完杯野底下既奶就收手主角出场喇!有记忆面包同卡邦尼意粉,我开头以为面头多拉A梦样果块系芝士,食落至知原来系蛋@@卖相一流,可惜可能因为人流太多既关系,所以食物味道既水准稍为下降,反而冇咁好食,主力既面包已经放
随意门
好大个随意门呀
如果呢个世界真系有呢样野你话几好呢,哈哈!!
餐牌
我人得一个,只可以食到一个餐
周围大多数都系小朋友,你睇多拉A梦既威力几强大
饮咖啡既,所以都只系饭完杯野底下既奶就收手
而冇咁好食,主力既面包已经放淋左,而意大利粉既味道亦不及从前般美味,这点较为令我
失望,虽然如此,但仍无损此店系我心目中既形象呢~
2012-08-15
$140.8 (午餐)
  • 丹麦面包,卡邦尼意粉