2020-03-08 418 浏览
初次黎到顺利邨,如果唔系去附近体育馆玩攀石真系唔会系度出现。入到邨估唔到都几多选择,论门面,呢间爱群快餐店绝对唔算好吸引,但听住附近朋友讲佢由细食到大,而我又想快快食完过体育馆,就即管试试佢。入到去,见大部分食客都应该系住系呢个邨嘅公公婆婆,同收银姐姐都有倾有讲,感觉都颇有人情味。快餐店嘅格局同铺面一致,真系几怀旧,枱櫈都系fix死系地下果种。先去收银姐姐度买飞,再过bar个边拎餐。呢晚我叫左香茅鸡扒扎肉蛋饭!佢出餐都算快,仲有例汤送添~~想讲个饭比我想像中吸引,块鸡扒有相你睇几大块,啲炸蒜同油葱捞埋饭好食! 我谂系因为啲炸蒜都够脆,淋左真系会想喊,所以佢呢个ok! 讲真我好少食有埋扎肉呢个combination,所以再加埋煎蛋感觉几丰富!总括黎讲佢系超出左我预期嘅,快靓正! 佢将会系我每次去攀石嘅饭堂。

呢晚我叫左香茅鸡扒扎肉蛋饭!

,所以再加埋煎蛋感觉几丰富!

总括黎讲佢系超出左我预期嘅,快靓正!
佢将会系我每次去攀石嘅饭堂。
香茅鸡扒扎肉蛋饭
2019-11-25