2022-05-31
今次去旺角揾烧肉食😆见首次光临成为会员就有88折嘅优惠广告牌就嚟试吓啦🤩位于银城广场LG神灯烧餐厅外内都有神灯阿拉丁卡通人物璧画🖼一入到餐厅已经见到好大个自助区🤗自助区有多款罐装饮品🥫台式🧋韩式🥫凉茶饮品、汽水😆仲有啱哂小朋友益力多热盘有炸物🍤中西式🍰🍮甜品点心🥟汤类另外仲有各类烤肉🍗🍖蔬菜类我地今次安格斯烧肉水产放题Level 2 原价$676 (加一服务费)任饮任食2小时😍但原来六,日/假日下午3时前入座系任饮任食3小时😍除了出去自助区拎食物仲可QR code落单非常方便快捷点刺身🥢🍣店员送上枱已经比只好鬼大刺身船吸引🤩摆盆非常吸睛📸喜欢食牛嘅朋友仔🥩哩度起麻超过十几多款牛🐂真系可以满足到您🤩我就比较喜欢美国安格斯肉眼🥩牛颈脊🥩雪花小牛排🥩顶级板翼西冷🥩仲有最正封门柳😋喜欢肉质软嫩🤤海鲜类有各款烧蚝蒲烧鳗鱼我推荐大虎虾🦐必食自助区已经好多饮品🥤但用QR code点都有其它特饮有多款台式奶盖🥛珍珠奶茶🧋绿茶🍸水果茶🍹几款红豆冰等。。最尾食埋自助雪糕区🍦雪糕同雪条😋饱到晚餐都可以唔洗食😆哩餐超满足👍
位于银城广场LG神灯烧
餐厅外内都有神灯阿拉丁卡通人物璧画🖼
热盘有炸物🍤中西式🍰🍮甜品点心🥟
汤类
另外仲有各类烤肉🍗🍖蔬菜类
我地今次安格斯烧肉水产放题Level 2 原价$676
(加一服务费)
任饮任食2小时
😍但原来六,日/假日
下午3时前入座系任饮任食3小时😍
除了出去自助区拎食物
仲可QR code落单非常方便快捷
海鲜类有各款烧蚝蒲烧鳗鱼
我推荐大虎虾🦐必食
自助区已经好多饮品🥤但用QR code点都有其它特饮
有多款台式奶盖🥛珍珠奶茶🧋绿茶🍸水果茶🍹几款红豆冰等。。