2019-04-15
其实都未食过呢间米线, 因为成日经过都好多人, 但今日有同事专登早d去拎位, 所以就有机会可以试试~中午食饭时间周围都咁多人, 我去到都等咗5分钟, 但同事比我再等多咗10分钟, 以繁忙时间嚟讲, 15分钟都算快啦~入到去原来系自己用佢个apps落单, 好彩有同事食开, 咁当然交比佢负责, 我地就当佢系店员咁, 同佢讲食乜啦~估唔到上菜速度都好快, 只系几分钟已经上菜, 正常嚟讲流量都应该快, 除非系食完唔走, 咁就冇得好讲啦~ 鱼腐+鲜虾云吞+手打猪肉丸, 转薯粉估唔到有4旧鱼腐咁多, 而且味道都唔差, 唔会林到冇弹性, 之前食过第间好难食, 其实都有少少阴影, 呢度令我对鱼腐呢样嘢有返d信心~鲜虾云吞d虾都好爽口, 虽然未算好大粒, 但成粒都满哂虾, 都好新鲜~手打猪肉丸好过机整粉头猪肉丸, 虽然唔系好弹牙, 但起码唔系成粒粉头, 而且沟咗d菇粒香口d~转薯粉一样要加钱, 但唔算贵, 而且好耐冇食过薯粉, 而且呢度果d好食过旦仔~ 热柠蜜见佢柠蜜都唔驶加钱, 梗系饮柠蜜啦~ 味道都算OK咁啦~ 有柠味又有蜜味~虽然佢系叫米线阵, 但第一次帮衬, 竟然系食薯粉 希望有机会下次会试
鱼腐+鲜虾云吞+手打猪肉丸, 转薯粉
热柠蜜
虽然佢系叫米线阵, 但第一次帮衬, 竟然系食薯粉 希望有机会下次会试返佢个米线~ 同埋我响呢度唔驶叫走九, 因为佢系落芫茜的~