餐厅: 金記冰室 (數碼港商場)
资讯:

2021-10-16 557 浏览
去开数码港睇戏,睇完戏就入咗茶记医下个肚。间茶记够大、座位够多,够阔落。晚餐餐牌都好多嘢拣,有小菜、焗饭、炒粉面、小食等等。本身想叫猪手肉骨茶,咁啱卖晒,之后拣咗星州炒米。佢好方便,用QR code落单。好多嘢都可以自选。星洲炒米我就按自己喜好走韭黄,走芽菜,少油。呢个星洲炒米少油之后较干身,味道唔系好辣。另外加配左白灼菜心、清清地叫过菜够健康。另外见到有铁板餐好吸引,铁板西冷牛扒可配饭/意粉/薯菜,我就拣咗薯菜。汁底就拣蒜茸汁~佢仲配有餐汤:罗宋汤酸酸地几足料。西冷牛扒仲可以拣五成熟,大大块厚身!饮品叫咗咸柠七,少冰少甜,刚好!

汁底就拣蒜茸汁~佢仲配有餐汤:罗宋汤酸酸地几足料。