星期天, 出开旺角有d 野做, 但系新世纪唔知食乜好, 又想食下东南亚野, 之前食过心泰, 所以就黎左呢间印尼餐厅入面装修唔错, 很黑暗, 有重神秘既味道, 坐位亦很舒服见到Lunch Menu, 有7, 8种选, 有自助沙律吧同汤先说沙律, 其实冇乜野好食, 都系d 菜, 薯仔, 虾片咁, 有甜酸汁同沙Dad 汁选, 味道一般啦跟住个汤, 系蔬菜汤, 真系好多蔬菜, 清甜几好味, 个碗大番d 就好啦之后就系两个饭印尼炒饭, 炒得很香, 不是太干, 没有太多辣味道, 非常不错的炒饭, 煎蛋平平无奇, 虾片厚身但还是很脆口, 沙Dad 串烧鸡烧得非常好, 很野味, 而且肉质鲜嫩, 有肉汁, 精髓在于沙DAD 汁, 非常味浓, 味道既层次很丰富海南鸡饭, 鸡好似冇乜味, 不过尚算滑身, 都几多肉食, 个饭系椰香饭, 淡淡既味道, 感觉十分清新, 个豉油针亦都好香, 配合一起食可以调出味道‧饭品西柚梳打, 很美味, 不过印尼咖啡就同普通三合一差唔多, 可能自己冲仲好味价钱都算合理, 下次去开新世纪都可能会再食

入面装修唔错, 很黑暗, 有重神秘既味道, 坐位亦很舒服

之后就系两个饭

价钱都算合理, 下次去开新世纪都可能会再食
海南鸡饭
Lunch Menu