约了大胃朋友食lunch贪方便紧旺角 餐厅就系喺地铁站1分钟距离上次食过lunch set觉得质素唔错装修比较新净 座位比较阔落喺旺角真系好难得今次再试下lunch 放题可以尽情食 我哋中午去到168可以食1.5小时 ,因为见到openrice 有订座优惠,所以就悭返少少肉类方面:几乎每一款都试晒个人比较推荐王牌几款肉澳洲谷饲安格斯牛板腱美国安格斯下肩胛肉-韩式牛肉经过调味甜甜地唔错-薄切牛舌好容易烧超快熟-猪五花、鸡髀肉、鸡翼都有-熟食方面,我觉得佢哋嘅韩式菜质认真制作,估唔到泡菜煎饼系即叫即煎,韩式薯仔煮得劲腍,春卷、炸鸡软骨、有子蜜汁鸡翼都几好食当然一定要留肚食海鲜,平时都会鱿鱼、墨鱼嘴、青口等等另外仲有一个自助区可以食沙律、韩式前菜、泡菜等等饮品方面仲有热麦茶自助雪糕 泡芙等等原来晚上仲可以加$98有海鲜啤酒刺身任食,下次决定试吓用餐体验都OK,上餐快收碟快,服务员都几有礼貌—————————————————韩烧大叔 (旺角)旺角西洋菜南街51号友诚商业中心5楼—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hk
约了大胃朋友食lunch

澳洲谷饲安格斯牛板腱
美国安格斯下肩胛肉

韩式牛肉经过调味甜甜地唔错
薄切牛舌好容易烧超快熟

猪五花、鸡髀肉、鸡翼都有

当然一定要留肚食海鲜,平时都会鱿鱼、墨鱼嘴、青口等等

另外仲有一个自助区可以食沙律、韩式前菜、泡菜等等

饮品方面仲有热麦茶
自助雪糕 泡芙等等

原来晚上仲可以加$98有海鲜啤酒刺身任食,下次决定试吓

用餐体验都OK,上餐快
收碟快,服务员都几有礼貌

—————————————————

韩烧大叔 (旺角)
旺角西洋菜南街51号友诚商业中心5楼

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum
___
🥇Follow @eathkgirls