本身PLAN左想远走高飞黎个旅行, 点知就一下俾疫情破坏左无得飞就近近地去大角咀黎个飞机餐去望梅止渴先啦皆因大角咀有间特色餐厅系以机场及机鎗环境为主题, 设计都几唔错架, 真系好到位今次Order左墨西哥粟米片、芒果沙沙煎蟹饼、烧美国牛小排、西班牙蒜片鸡同埋生蚝墨西哥粟米片同上次黎食一样咁正, 最钟意系佢配埋三款唔同既酱, 劲好食!芒果沙沙煎蟹饼都系因为上次食过觉得好正所以今次再叫既~果然再食多次都系觉得好正, 佢地个芒果沙沙酱食落味道新鲜带酸甜, 食落仲啖啖蟹肉, 真系唔错架!烧美国牛小排份量够哂多, 男朋友劲钟意!!肉质松软多汁, 底下仲有一堆炸薯角都几好食架比起牛小排, 我自己就比较钟意食西班牙蒜片鸡, 因为我食野好钟意有汁既, 佢呢个酱汁够哂丰富, 同个鸡肉几夹, 好香蒜味之余个鸡仲好好味生蚝就好新鲜, 每一只都好肥美~~鲜甜爽脆!!
本身PLAN左想远走高飞黎个旅行, 点知就一下俾疫情破坏左
无得飞就近近地去大角咀黎个飞机餐去望梅止渴先啦

生蚝就好新鲜, 每一只都好肥美~~鲜甜爽脆!!