2024-12-19 704 浏览
食鸡 winner winner chicken dinner 店铺好似漆黑中既萤火虫铺面banner黑超鸡一只非常去到店内店员好友善好客介绍欣勤 突开始转凉既天气正适合黎一场火锅边炉放题店内主推七款不同口味鸡煲 睇落每一款都几吸引 有椰香鸡煲 泰式鸡煲 养生正气鸡煲 睇落都各有风味 最后起店员推介下选择左招牌鸡煲 黎到都几多鸡件下 啖啖肉 食落味道都几惹味 食完一锅后因为都几多鸡肉下 我地就开始左打边炉 有基本既火锅配料可以选择 有牛猪肉片 叫左个日式关西汤底 同一啲安格斯牛肩胛片同埋黑毛猪梅肉 都几有肉味浓厚 质素正路 配搭埋一啲豆腐 蔬菜乌冬 同丸类当中几欣赏佢有个超长既蟹柳