2017-07-11
公司附近有一间我好中意既餐厅,但因为我多数都带饭返工,都唔系话好多时候出街食,之但系都无阻我同餐厅既人熟络~最近我就收到风Stand Up Pasta出左法国香蜜烧春鸡,可以堂食半只或者外卖一只走,我最中意系佢会起你pick up前一个钟先去处理饭鸡,保证你攞到既时候味道系最正既!唔洗讲,我紧系一有时间就买返只返屋企慢慢叹喇~我去到攞鸡时,Benson师傅先由焗炉攞佢出黎,再包好俾我。返到屋企开餐已经系两个半钟后,估唔到过左咁耐,我仲用微波炉叮返热黎食都仲咁好味😋😋 只鸡肉汁丰富,肉质嫩滑,香草味道唔会过浓,配合埋蜜糖既甜味岩岩好,香烤既气味过左咁耐都无减,食完第一啖就停唔到喇。我已经好想再去食喇,真系唔知呢只鸡会卖到几时,如果有兴趣既朋友真系要快啲去试下。如果堂食就半只鸡加田园沙律,外卖全只就一个钟前打电话去order, 佢个度仲有好多得意野卖架,去买鸡既时候可以选购埋
法国香蜜烧春鸡