2020-11-04 143 浏览
哗!哗!哗!😱见到KFC新出嘅脆鸡胸软骨条,当然唔好错过啦!一只鸡只得一条,点都要去试下嘅。🤣🤣🤣口感独特同好特别,又有软骨嘅咬口,外层炸到脆卜卜,真系香脆可口,又食到停唔到口,用嚟送啤酒真系一流,值得推介。👍👍👍我哋仲买咗鸡翼三重奏,有齐三种口味,巴辣鸡翼,蜜蜜烧鸡中翼,仲有秘制虾酱鸡翼,其中巴辣同蜜蜜烧就唔多讲啦,好多人都食过,但今次我想讲下港式风味嘅秘制虾酱鸡翼,估唔到虾酱同鸡翼系咁夹,又唔会过咸,虾酱又入到味,真系又好食又惹味。买呢个真系满足到我呢个选择困难症嘅人,又可以一次过食到三种味嘅鸡翼,真唔唔错嘅选择。😚😚😚最后,当然要有埋佢嘅薯蓉同汽水,咁就真系超满足啦!🤗🤗🤗提外话,我今次系外卖返屋企食,我买完之后,仲去左超市先返屋企,但冇谂过外卖返到屋企食都咁正同脆卜卜,我估堂食会仲正,所以我下次一定要堂食先得。👏👏👏
哗!哗!哗!😱

最后,当然要有埋佢嘅薯蓉同汽水,咁就真系超满足啦!🤗🤗🤗

外卖自取
  • 脆鸡胸软骨