2018-09-16
睇朋友ig post 过d野食几吸引,我同男朋友琴晚黎左食。哩度主打系牛肉面,仲会有多款小食,其中卤水小食都几多,要试下先!台式饮品都有好多款呀,落单系自己写完喺餐牌交俾店员,我觉得几好玩 哈!落左单无耐已经陆续上菜,快到惊人呀,咁岩果时好肚饿,所以咁快有野食好开心!卤牛筋卤牛肚拼盘 $48先黎既系卤水小食拼盘,可选择两款。我本身好中意食牛筋,觉得好滑爽口,又可以补充胶原。牛肚都中意食。牛筋同牛肚都煮得入味,唔错!冻冬瓜珍珠奶茶 $30系一杯常见嘅台式饮品,用左白色珍珠,冬瓜茶调得唔会好甜,我本身都钟意饮冬瓜茶,上面有层奶盖,最近好多饮品都加左奶盖,系多左层口感。肉燥青菜 $28青菜灼得青绿,通菜爽口,加埋特制肉燥一齐食好够味。蕃茄汤红烧牛肉面 $78我谂哩款系就番香港人口味而创既蕃茄汤底,喺台式店食红烧汤底既多。加入蕃茄多左鲜甜味,牛肉系好林,唔会痴牙,面条弹牙挂汤。
卤牛筋卤牛肚拼盘 $48
先黎既系卤水小食拼盘,可选择两款。我本身好中意食牛筋,觉得好滑爽口,又可以补充胶原。牛肚都中意食。牛筋同牛肚都煮得入味,唔错! 冻冬瓜珍珠奶茶 $30
系一杯常见嘅台式饮品,用左白色珍珠,冬瓜茶调得唔会好甜,我本身都钟意饮冬瓜茶,上面有层奶盖,最近好多饮品都加左奶盖,系多左层口感。 肉燥青菜 $28
青菜灼得青绿,通菜爽口,加埋特制肉燥一齐食好够味。 蕃茄汤红烧牛肉面 $78