2018-04-14
约咗班朋友聚旧,询众要求,又来了Da Vincenzo食意大利餐。佢哋已经食过几次,但因为次次都好好食,service 又好,又想试哂menu上的不同菜色,所以又要我book食呢间。今次又系食得大家开心同非常满足先讲支红酒,非常易入口。连我D wine connoisseurs 朋友都话一流。Google吓发现呢支酒系全球top 5! 最后我哋好快已经饮完两支。Nero D’Avola, 一定要试。头盘我哋share咗Insalata Caprese 同antipasto estivo. 健康又好味。Da Vincenzo 同嘅黑醋酱令D沙律特别美味!Pizza 我哋食咗至爱既Four Cheese Pizza, 仍然系镇店之dish! 超浓芝士味,口感100分!老板又推介Pizza Valtalina,有火箭菜、熟火腿同磨菇,正!Pasta 我哋食咗驰名嘅Lasagna同Truffle Pasta, 水准依然。听说老板嘅Gnocchi自家制好地道,唔系度度食得到。果然一试爱上!💕好食到要encore!最后我哋食咗最爱嘅羊扒,然后已经饱到食唔到desserts! 下次gathering
今次又系食得大家开心同非常满足
最后我哋食咗最爱嘅羊扒,然后已经饱到食唔到desserts! 下次gathering再食过!