2014-08-27
宜家食饭最想就系坐得舒舒服服,可以慢慢食,边食边倾。早几日又发掘到新聚脚点,都真系几唔错,食物都好食,主要食串烧,仲有啤酒饮,系倾计既好地方我地3个女仔,都想轻食,所以都系叫左几款串烧试下。侍应推介必食鹌鹑蛋串烧,同带子鸡翼,另外我地仲叫左豚肉露笋、免治鸡肉棒 & 银鳕鱼鹌鹑蛋系流心的,超惊喜,唔怪之得大家都推介带子鸡翼系我最钟意,因为mix左我最爱既食物,鸡翼又滑,外皮好脆,包住半熟带子,好鲜甜,我推介呢个!!!豚肉露笋系薄切豚肉包住露笋,露笋好fresh,咬落去爽脆多汁免治鸡肉棒香,点埋个生蛋黄一齐食,perfect match银鳕鱼就好甜,好稔临尾仲叫左个柚子雪葩,酸酸甜甜,超冰冻~我地仲一人叫左杯麒麟生啤,可以一边食,一边叹啤酒,仲可以倾计,一个开心既晚上其实串烧既选择系多既,但如果想食其他热食之类就唔多,更加无刺身寿司𠮶啲另外个冷气都真系几冻,建议都系带定件外套仲有𠮶度位唔多,一定要book!!!
鹌鹑蛋系流心的,超惊喜,唔怪之得大家都推介
银鳕鱼就好甜,好稔 临尾仲叫左个柚子雪葩,酸酸甜甜,超冰冻~
另外个冷气都真系几冻,建议都系带定件外套
仲有𠮶度位唔多,一定要book!!!