2019-02-04
其实浪漫既西餐又何需一定同男朋友黎食,同好朋友黎食都一样咁好食餐厅有少少低调奢华风,座位阔落,光线充足!前菜♡蟹肉Jelly(好似系,侍应哥哥讲太快🤣)细细地一啖既开胃菜,开头都怀疑自己有冇听错,点会系食Jelly呀?!但摆入口果下真系果冻咁既口感,劲呀!但食到有蟹肉🤣好特别。松软既餐包其实我唔太喜欢法国面包,因为觉得比较硬,依只包我ok生蚝本身唔食蚝,因为觉得有阵深入喉咙既腥味。但随时依几年愈食愈多,开始慢慢接受到细细只、海水味冇咁劲既依盘刚好就系我能够接受到既蚝。橙汁酱既蟹肉球!我本人order左田螺既,但上碟之后发现朋友依个仲吸引,即刻share佢少少黎试! 果然每一啖都系好丰富既蟹肉,冇揸流滩🤣个意粉又系我既🤣但上碟之后又系觉得朋友既意大利饭吸引好多🤣一片片既黑松露好香呀,有加入芝士,整体味道非常浓郁,好味。最后黎个dessert,happy ending
餐厅有少少低调奢华风,座位阔落,光线充足!
前菜♡蟹肉Jelly(好似系,侍应哥哥讲太快🤣)
最后黎个dessert,happy ending