估唔到,真系估佢唔到!原本只系想西贡海旁西贡海旁行下再贡去西贡旧区求其食,竟然有惊喜发现,好味高汁👍好食过上次去日本𠮶间居酒屋,正正正系我要个种日式烧烤吖!!! 个烧羊架好正,货源纽西兰,唔怪之得肉质鲜嫩爆汁,我好怕So点知冇不得只重劲香口!另一个必食就系烧牛脷,个人不嬲唔系好钟意食牛脷,朋友叫咗就试吓咁啦,唔知以为自己食紧牛扒,爽口一啲都唔”un”,又一香口之选!烧饭团系小朋友最爱,真系唔喺度度都食到!阿仔话yummy yummy!其实我本身钟意食鳗鱼,所以相对系有要求㗎,但系呢个鳗鱼饭系厚肉香甜,最后我虽然好饱都对左大半碗👍一定再试!原来有午市套餐,有鳗鱼饭🥹抵食,喺西页又多个饭堂!

2023-08-22
庆祝纪念