2018-12-02 27 浏览
琥珀黑糖珍珠鲜奶.口里说不 身体却很诚实 话左戒奶但每次见到有新铺有奶饮就忍唔住🤣🤣🤣🤣.卖相合格 都叫有黑糖纹 味道都唔错 重点系有得叫半糖😌 珍珠几有咬口 甜甜地 不过我觉得似焦糖点多过黑糖味咁 可能哩只系特别d? 奶味几浓 整体都唔差 如果珍珠冇咁硬煮耐多少少会好饮过圆圆 始终我觉得圆圆系吹大左 奶味太淡🤔🤔老虎 同鹿角先冇得输其他好好饮个d我仲未试 我唔想又饮到成个月食唔落野 我系foodie 点可以食唔落野🙃小朋友千其唔好学.玫瑰清茶 $23.踏入冬季似乎仲有好多新开既台式茶店 今次又去试哩间新开既台湾过江龙 上网一search佢仲话有自己茶园添🤣咁劲揪 所以要试下啦.menu都有几款饮品系打左粒星系度 咁就拣左哩款 冇得拣甜度 但有得拣少冰🤔 不过似乎少左冰都冇少到咁😂 但杯野饮味道都几清 淡香既攻槐茶味 少少甜 岩岩好 我会归纳佢为解渴类饮品 市面上唔算有太多饮品店提供攻槐茶 仲要哩个价所以性价算高 .最吸引既系佢新开张有多款优惠 约埋班frd去买就至抵啦
琥珀黑糖珍珠鲜奶

玫瑰清茶 $23