2024-10-28 860 浏览
本身系网上search左佐敦有咩推介, 自己本身都中意食乌冬就被依间吸引左, 同埋个薯仔咖喱乌冬卖相几吸引, 但可惜当日7点已经卖晒了咁就点左两个沾乌冬食, 因为出面好少听沾乌冬, 多数汤唯主, 就试下佢啦结果系超乎难食!!乌冬面质唔弹牙, 如果佢系出名自家手打既话, 系可以讲好失败沾面汁同普通汤无分别, 系我食过最稀身既沾面汁, 基本上系挂唔到上乌冬上菜时提左我地小心热, 但其实个沾面汁系无好热, 我两三分钟后已经冻晒, 而乌冬又唔系热既食到最后问加唔加柚子汤饮, 想讲其实佢本身已经可以就咁饮, 一D都唔系平时食开沾面果种又浓又稠身餐点失望都系其次, 当日叫左套餐所以都有两款小食跟埋, 小食味道正常但当我地一夹起最后一旧, 店员快到我都未摆落口已经收起只碟, 其实都知香港食野有用餐时间, 又多人排队, 但你本身set左用餐时间就可唔可以唔好赶客咁, 小食系咁, 当然食完个乌冬亦系一样总结, 我唔排除佢薯仔咖喱乌冬好味, 但如果要咁既服务我都唔会再去试了
结果系超乎难食!!

豚肉沾乌冬
2024-10-24