2020-06-09 77 浏览
呢间过江龙之前开张打哂蛇饼,反正住楼上咪等热潮过先试,后黎冇人排就试过第一次晚餐,啲野食好一般,就冇再试过了今日假期屋企人话食早餐,m记早餐又食得多,见呢间居然有早餐,咪试下,点知仲伏过平时lunch dinnerB1 台式蛋饼有火腿生菜肉松芝士可欣赏既地方系芝士仲系流心,生菜仲脆口其他冇咩好欣赏嘅地方,成个蛋饼都好油,油得黎𥚃面居然系冇酱,有酱汁应该会好味少少定还是已经落左酱少得济食左都唔觉B5台式芋泥肉松吐司首先系图文不符,馅料冇咁厚,途中有两层芋泥,实际得一层,不过好彩佢得一层,食左半份都好济馅料得芋泥同肉松,芋泥冇乜味,得肉松带到啲味,又系好奇怪唔知点解份吐司咁油腻食咗啲又油又济但唔好味嘅早餐,令我成个感觉唔多良好最离谱系餐饮,一杯热豆浆,一杯冻豆浆。我饮热豆浆冇咩豆味,胜在唔太甜,基本上系唔好饮!咁我咪试下细妹杯冻豆浆,顶佢杯冻豆浆啲味好奇怪,好似叔叔地,啲冻感com过唔太觉,我饮左一淡已经唔想饮,我妹以为系正常饮左大半杯,之后柯左成个下昼呢间野几时执呀,唔好嘥咗商场啲舖位啦

B1 台式蛋饼
有火腿生菜肉松芝士
可欣赏既地方系芝士仲系流心,生菜仲脆口
定还是已经落左酱少得济食左都唔觉

B5台式芋泥肉松吐司

食咗啲又油又济但唔好味嘅早餐,令我成个感觉唔多良好

呢间野几时执呀,唔好嘥咗商场啲舖位啦
外卖自取