2019-11-15
又在来多次啦!!呢间野真系超级好味~好想介绍多D人黎试下!!一间真心经营既日本火锅店,而家呢个世界,俾得起钱都未必有好野食!!呢间最起码我食过,价钱合理,食物质素好高,款式又多既餐厅~今次黎到有特别既汤或,新款汤底多左几个(海老汤,黑松露牛乳汤,山盛香菜,广岛蚝,赤豚(辣猪肉),黑豚(黑蒜油猪肉),听日就系万圣节,所以呢间餐厅都好识做,即刻新加一个特别既新款汤底(香芧培根南瓜汤),呢D全部都要加钱,因为一个锅可以有两个汤底,所以加钱都可以一半汤底同全煲既价钱.当然都会有套餐包既免费汤底,最多人选择同我最钟意食既甜豉油,当然有份啦.我就叫左甜豉油,妈咪就选择左牛乳,最岩就系咁样,一人一半,自己钟意边款就选择边款,唔洗就住其他人.另外酱料同其他食物,饮品都系出面自己拎,钟意食咩?食几多次系自己话事!!最好仲有甜品,都系任食呀!!!当中我最钟意食朱古力雪糕,佢个甜味岩岩好,又唔会去到太甜,又唔会苦.佢仲有小小既朱古力粒系入面,有小小口感,好正!!!3百几蚊食到饱饱,仲有好多款都食,下次又要在黎了~~
呢间最起码我食过,价钱合理,食物质素好高,款式又多既餐厅~ 今次黎到有特别既汤或,新款汤底多左几个(海老汤,黑松露牛乳汤,山盛香菜,广岛蚝,赤豚(辣猪肉),黑豚(黑蒜油猪肉),
当然都会有套餐包既免费汤底,最多人选择同我最钟意食既甜豉油,当然有份啦. 我就叫左甜豉油,妈咪就选择左牛乳,最岩就系咁样,一人一半,
自己钟意边款就选择边款,唔洗就住其他人. 另外酱料同其他食物,饮品都系出面自己拎,钟意食咩?食几多次系自己话事!!
最好仲有甜品,都系任食呀!!!
佢仲有小小既朱古力粒系入面,有小小口感,好正!!!
3百几蚊食到饱饱,仲有好多款都食,下次又要在黎了~~