餐厅: 茶園
资讯:

2024-05-02 5338 浏览
Grand Hyatt Tiffin一直想试,咁啱之前见到官网有买二送二,即刻买咗,顺便庆祝埋屋企人生日🎂餐厅准时6pm入座,有落地玻璃,楼底超高,感觉舒服,中间位置仲有人弹钢琴🎹当日系星期六晚,居然都唔系full booking 😱全部系西式野,❌唔会揾到粥、❌炒粉炒面、❌中式汤、中式糖水或甜品。食物贵精不贵多,沙律、海鲜(有生蚝🦪、蟹🦀脚)好新鲜,唔怕食完肚呵。每人仲有一只龙虾🦞,可以选择冻食或热食😋鬼佬好欣赏佢哋芝士,选择多又好味😋我就觉得三文鱼包几特别,真系有三文鱼肉喺入面😮热盘都唔差,有beef Wellington,仲有leek Wellington 适合素食人士😊所有热盘嘅食物都系微热嘅,唔会放耐啲就冻唒👍🏻甜品真系必食🤗crepes同waffles 即叫即整👍🏻多款自家制雪糕仲可以配waffle cone 👍🏻👍🏻蛋糕都好精致🧁我哋之前有同餐厅讲系birthday celebration, 餐厅安排咗个蛋糕仔加蜡烛🎂,仲即时有live happy birthday song 😁每人配一杯餐饮☕️我叫咗热柠檬茶系有成壶茶俾你自己倒的🫖有2个叫咗热柠蜜就有3樽蜜糖仔🍯鬼佬的冻

全部系西式野,❌唔会揾到粥、❌炒粉炒面、❌中式汤、中式糖水甜品。食物贵精不贵多,沙律、海鲜(有生蚝🦪、蟹🦀脚)好新鲜,唔怕食完肚呵。每人仲有一只龙虾🦞,可以选择冻食或热食😋鬼佬好欣赏佢哋芝士,选择多又好味😋我就觉得三文鱼包几特别,真系有三文鱼肉喺入面😮

每人配一杯餐饮☕️我叫咗热柠檬茶系有成壶茶俾你自己倒的🫖有2个叫咗热柠蜜就有3樽蜜糖仔🍯鬼佬的冻斋啡好苦,佢好中意🤣

收碟速度都快,唔会成枱都系碟🍽️星期六晚4个成人买二送二连加一$2083,呢个价钱真系抵。正价加埋一差唔多一千蚊一个㗎💵如果有special occasion 想食餐好,呢度系一个唔错嘅选择👍🏻
2024-04-27
庆祝纪念