中午唔知谂唔到食咩,见到间咁得意嘅铺头,就入去谂下啦,平日唔多人,等左一阵就有位啦。地方细,唔系好多枱,装修几好,环境唔错,服务又唔系好差,价钱就小小贵,味道一般。间野系唔提供水,茶另系要俾钱,可以唔要。我先食左个燕窝蛋挞,细细个,唔热,普通蛋挞上面加左d燕窝碎,蛋挞唔太甜亦无咩味,唔特别。我试左个冬菇包,其实味道怪怪,表面系朱古力粉味,入面系冬菇粒,仲要好小冬菇,味道唔夹,怪。鲍鱼仔烧卖,猪肉烧卖味道可以酒楼味道,但唔够热,鲍鱼片都叫有蚝油味,加埋都唔特别,普普通通。杯苹果芦荟特饮就几好味,好香苹果味不过偏甜,味道唔差。最后食左个肠粉,味道估唔到又几好食,够热,鱼好香,香味入晒肠粉,加埋豉油一齐食好正。整体一般,所以食过一次我就唔会再食啰。

间野系唔提供水,茶另系要俾钱,可以唔要。

杯苹果芦荟特饮就几好味,好香苹果味不过偏甜,味道唔差。

整体一般,所以食过一次我就唔会再食啰。
2015-07-29
  • 肠粉