2022-01-29
话晒都系我最钟意既Cafe之一,隔左一段时间无黎,呢日系大围食完Lunch周围行,行行下又到tea time揾个地方坐下,就返黎呢到😂纯粹叫正野饮同甜品Hea 下😛🔸Cheese bagel 🥯 其实黎呢度之前想去试吓Dear Bakery新店,之前食过佢啲Bagel系几好食,可惜我哋四点几已经卖晒😮💨嚟到呢度都有所以就叫咗一个食😂Bagel整热左,卖相唔系好靓好圆个种,不过食落口感都可以。🔸Hit me! 敲我朱古力🍫佢旧正方形朱古力薄脆,一敲就碎,好有惊喜,估唔到啲云呢拿汁会破壳而出,流晒出嚟🤣同埋佢啲朱古力都几好味😋下面系咖啡蛋糕、云呢拿雪糕、苹果金宝碎,个咖啡蛋糕干左少少,不过整体都Ok,可以一试😛🔸Chai Latte ☕️印度香料奶茶喺澳洲就比较流行啲,香港就唔系间间有。咁落去会有啲香料味,肉桂味会比较出,应该唔系𠮶个人都钟意🤣🔸Lemon Lime Bitter🍹青柠柠檬特饮,味道酸酸地,带啲涩味既梳打,我哋都几钟意,饮完好醒神解渴😌📍#Platform (#大围美食)大围田心村254号地舖
🔸Cheese bagel 🥯
🔸Hit me! 敲我朱古力🍫
🔸Chai Latte ☕️
🔸Lemon Lime Bitter🍹
📍#Platform (#大围美食)
大围田心村254号地舖